Breaking News
Loading...
18 Ocak 2015 Pazar

Info Post



Çok değişik bir tat. Eminim çok seveceksiniz. 




MALZEMELER

  • 1 su bardağı kuru fasulye
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 3-4 diş sarımsak
  • Yarim cay bardağı zeytinyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Acı kırmızı toz biber
  • Kimyon
  • Arzuya göre kekik





HAZIRLANIŞI

Bir gece önceden ıslattığımız kuru fasulyeyi iyice haşlayalım. Robotumuzun haznesine haşlanmış kuru fasulyeleri sıcakken diğer malzemelerle birlikte ekleyelim. Pürüzsüz bir kıvam olana kadar ezelim. İsterseniz taze tost ekmeklerine sürerek servis yapın, ya da yine tost ekmeklerine sürüp üzerine rendelenmiş kaşar peynir koyalım ve ısıtılmış fırında peynirler eriyene kadar kızartalım. Afiyetle ve mutlulukla ..

1 yorum:

  1. Ay ben bu tarifi görmemişim. Bazen kuru fasulye çok haşlanıyor. Piyaz yapmak isterken un ufak oluyor. Bu şekilde değerlendirmek ne güzel fikir. Kuru fasulye ezmesi humus gibi kanepelerde çok sevdim ben bu tarifi.sevgiler..GPlus hesabımdada paylaşıyorum.

    YanıtlaSil