Breaking News
Loading...
14 Ocak 2015 Çarşamba







MALZEMELER

  • MİNİK DİLİMLENMİŞ SUCUK
  • 1 ADET KURU SOĞAN
  • 2 DİŞ SARIMSAK
  • 3 ADET SİVRİ BİBER
  • 2 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
  • ZEYTİNYAĞ
  • KARABİBER
  • PUL BİBER
  • TUZ
  • 2 BARDAK PİLAVLIK BULGUR


HAZIRLANIŞI

BULGURU YIKAYIP SÜZELİM.
PİLAV TENCEREMİZDE ZEYTİNYAĞINDA , KÜÇÜK DOĞRANMIŞ SİVRİ BİBER, SOĞAN VE SARIMSAĞI KAVURALIM , SUCUKLARI DA EKLEYELİM , BİRAZ DAHA KAVRULSUN . DOMATES SALÇASINI , TUZUNU VE BAHARATLARINI EKLEYİP , EN SON BULGURU DA KATTIKTAN SONRA YİNE BİRAZ KAVURALIM . ÜZERİNİ 1 PARMAK GEÇENE KADAR SICAK SU KOYALIM VE KISIK ATEŞTE PİLAVIMIZI PİŞİRELİM . SUYU ÇEKİNCE ALTINI KAPATIP BİRAZ DİNLENDİRELİM VE SERVİS YAPALIM . AFİYETLE VE MUTLULUKLA ..



0 yorum:

Yorum Gönder