Breaking News
Loading...
29 Mart 2015 Pazar

Info Post


Sanırım Kabak kızartmasının en güzel hali. Hem lezzetli , hem doyurucu ...




MALZEMELER

  • 3 adet kabak
  • 2 adet yumurta
  • 1 tepeleme kaşık un
  • yarım bardak süt
  • tuz
  • karabiber
  • kızartmak için yarım çay bardağı zeytinyağ

Üzerine sarımsaklı yoğurt


HAZIRLANIŞI

Süt, yumurta, un, tuz ve karabiberi çırpalım. Kabakları yarım cm kalınlığında dilimler halinde doğrayalım . Tavaya zeytinyağ koyup kızdıralım , kabak dilimlerini bulamaca batırıp tavaya dizelim . arkalı önlü kızartalım , Fazla yağlı olmuyor ancak isterseniz kağıt havluya alıp fazla yağdan kurtulabilirsiniz :)) Sarımsaklı yoğurt ile servis yapalım . Afiyetle ..  


3 yorum:

  1. off ne güzel bir lezzet çağlacığım nefis oluyor ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Dışı salatalık gibi koyu renkli kabaklarda benim favorim..Ellerine sağlık bir parça alayım..

    YanıtlaSil
  3. Yumurtalı hiç kızartmadım.. ilgimi çekti..denemeliyim.. ellerine sağlık ablcmm..

    YanıtlaSil