MALZEMELER
- 3 adet yufka
- 4-5 adet uzun sosis
- 1 adet domates
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet sivri biber
- tuz
- karabiber
- 2 kaşık zeytinyağ
Gözlemeleri pişirmek için tereyağ veya zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Sosisleri, domates , soğan ve biberi küçük küçük doğrayalım . Tavaya zeytinyağını koyup sosisleri biraz kavuralım , ardından soğan ve biberi ekleyelim. Hepsi kavrulunca domatesi de ekleyelim . Tuz ve karabiberi de katıp , suyunu çekince ocaktan indirelim. Yufkaları ikiye bölelim . Tam ortasına hazırladığımız sosisli harçtan yayalım , Dikdörtgen bir zarf şeklinde katlayalım . Teflon tavada her iki yüzlerini de pişirelim , Pişen yüzü çevirince biraz yağ sürelim ... Afiyetle ...
0 yorum:
Yorum Gönder