Breaking News
Loading...
4 Şubat 2015 Çarşamba

Info Post




MALZEMELER

  • 3 adet yufka
  • 4-5 adet uzun sosis
  • 1 adet domates
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet sivri biber
  • tuz
  • karabiber
  • 2 kaşık zeytinyağ


Gözlemeleri pişirmek için tereyağ veya zeytinyağ



HAZIRLANIŞI

Sosisleri, domates , soğan ve biberi küçük küçük doğrayalım . Tavaya zeytinyağını koyup sosisleri biraz kavuralım , ardından soğan ve biberi ekleyelim. Hepsi kavrulunca domatesi de ekleyelim . Tuz ve karabiberi de katıp , suyunu çekince ocaktan indirelim. Yufkaları ikiye bölelim . Tam ortasına hazırladığımız sosisli harçtan yayalım , Dikdörtgen bir zarf şeklinde katlayalım . Teflon tavada her iki yüzlerini de pişirelim , Pişen yüzü çevirince biraz yağ sürelim ... Afiyetle ...






0 yorum:

Yorum Gönder