Breaking News
Loading...
18 Aralık 2015 Cuma

Info Post


Takvimler her ne kadar Aralığın 15 ini gösteriyor olsa da Antalya'da yine sımsıcak bir hava var. Birçok şehirde kar bile yağmaya başladı , biz hala güneşleniyoruzzzzz :))) 

Böylesi bir güneş altında , açık havada, ve hatta Crowne Plaza Hotel'in havuz başında takipçi dostlarımızla buluştuk. Bol çeşitli açık büfeden enfes tatlar eşliğinde neşeli , keyifli sohbetler de bulunduk. Katılan tüm güzel insanlara çok teşekkürler.. Diğer blog yazarları arkadaşlarımın da aynı düşüncede olduğuna eminim ki biz en çok bu tip dostlarımızla birlikte olabildiğimiz etkinliklerden büyük keyifler alıyoruz. Daha nicelerine inşallah .... 

Size yine güzel kareler sunacağım elbet... Öncelikle etkinlikte , gerek güzel mekanı ve lezzetleriyle, gerekse güleryüzlü personeliyle bize evsahipliği yapan Crowne Plaza Hotel'e teşekkür etmek istiyorum. Bu arada Otelin yılbaşı programına da göz atın derim .. Güzel bir yılbaşı gecesi için herşey harika organize edilmiş durumda. 

Bu etkinlikte gerek hazırladıkları güzel hediyeler için ve organizasyonu üstlendikleri için sevgili arkadaşlarım http://www.nursevincelezzetler.com/ , http://icmdkiyolculuk.blogspot.com.tr/ , http://ikitanemvebiz.blogspot.com.tr/ , http://www.mutfakfelsefem.com/ 
ve güzel mis kokulu sabunlar için sevgili Serapcığıma çok teşekkürlerrr. Herşey çok güzeldi, emeklerinize sağlık, elleriniz dert görmesin. 

Her zamanki gibi basında da yerimizi aldık :))


Biz Antalya'da Yaşayan Blog yazarları olarak daha nice böyle etkinliklerde birlikte olacağız belli ki. Siz de burada yaşıyorsanız, yolunuz güzel şehrimize düşerse birlikte olalım, bir fincan kahveyi kırk yıllık hatıra dönüştürelim .. Sevgiler benden size. Afiyetle ve huzurla dolu yaşayın. 























9 yorum:

  1. Kalemine sağlık ablacım. Çok keyifli bir buluşmaydı tekrarlarında da bir arada olmak dileğiyle. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Canımsın; Yüreğine sağlık.. Güzel günleri birlikte yinelemek dileği ile...♡♡♡

    YanıtlaSil
  3. Yeni beraberliklere sağlıkla erişmek dileği ile.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel anlatmışsın ablacım birlikte nice güzel etkiliklerimiz olsun inşallah ...Dostluğumuz hiç bitmesin...Sevgiler (k)(h)(c)(o)

    YanıtlaSil
  5. ben arkadaşlarıma güneşli hava güzel demiyorum çok kızıyorlar muhteşem hava güzel ortam ve keyifli bir gündü nicelerine inşallah

    YanıtlaSil
  6. TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR , İNŞALLAH NİCELERİNE ...

    YanıtlaSil
  7. Ogün. . Havanın güzelliği. . Mekanın yoğun ilgisi. . İnsanların mutluluğu beni öyle etkilediki, ne halime bakmadan giydiğim topuklu ayakkabılar rahatsız etti, nede zerre kadar yoruldum.. Sonun da: "çok güzel oldu. .dedim içimden.. huzur duydum.. Daha nice sevgi dolu. . Samimî etkinliklere inşallah..

    YanıtlaSil
  8. Yüreğine kalemine sağlık Cagla ablacim.
    Ayrıca bize bıraktığın resimler için de teşekkürler.Ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  9. Kasım ayında havuz başında kahvaltı yaptığımız doğrudur arkadaşlar. Eee Antalya farkı .Mükemmel bir gün geçirdik, hepimiz mutlu ayrıldık

    YanıtlaSil