MALZEMELER
- 1 tam tavuk göğüs eti
- 1 küçük kuru soğan
- 1 diş sarımsak
- tuz
- 1 küçük kavanoz konserve garnitür
- 4-5 adet salatalık turşusu
- 2 diş dövülmüş sarımsak
- 3 kaşık yoğurt
- 3 kaşık mayonez
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 2 kaşık zeytinyağ
- tuz
HAZIRLANIŞI
Tavuk etini, tuzu , iri parçalanmış soğan ve sarımsağı üzerini geçecek kadar su ile haşlayalım . Piştikten sonra etleri süzelim ve küçük parçalara ayıralım . Garnitürü süzgece alıp suyunun süzülmesini sağlayalım . Salatalık turşularını minik küpler halinde keselim . Mayonez, yoğurt, dövülmüş sarımsak, hardal ve zeytinyağını bir kasede çırpalım . Tüm malzemeyi güzelce karıştırıp servis yapalım .
Şahane olmuş. Ellerinize sağlık
YanıtlaSilTavuk salatasını çok severim ve tadına baktığım içinde harikaydı demeden edemiyeceğim. Ellerine sağlık
YanıtlaSil