Breaking News
Loading...
15 Şubat 2015 Pazar

Info Post





Tam 23 yıl önce ... Hayatıma bu kadar anlam katabileceğini bilemezdim . 

Hani gençler diyorlar ya "anne olmaya hazır değilim..." . Anne olmanın ne olduğunu anne olmadan bilemezsiniz ki . Bu hazırlık yapılabilinecek bişey değil, olmadan öğrenilecek bişey değil. Kitaplar, yayınlar bilmem neler nelerrr ... Hiçbiri o ensendeki kokuyu içime çektiğim kadar gerçek değil. Hiçbiri o nedensiz ağlayışlarında çaresiz kalışım kadar gerçek değil. Ve hiçbiri her ne şekilde olursa olsun , kaybetme korkusunun gücü kadar gerçek değil. 

Herşey bir yana , her adımında , her kilometre taşında , her başarında yaşattığın gurur kesinlikle ve kesinlikle paha biçilemez. Aslında böyle seçkin, başarılı ve adaletli bir insan olmasan da seninle gurur duyardım , yine böyle bayılırdım sana. 

Ben her insanın dünyaya gelişinde bir amaç olduğuna inanırım . Yani hiç birşey tesadüf değil. Ben bu dünyaya senin annen olmak için gelmişim . Benim dünyaya geliş amacım, görevim kesinlikle seni var etmekmiş bence . Sanki bu hayatta yaptığım en anlamlı , en güzel şey , belki de tek başarım sensin. 

İyi ki doğmuşsun bebeğim ; iyi ki bizim canımız olmuşsun . Bana , babacığına, sevdiğine , ailelerimize ve bu dünyaya kattığın tüm güzellikler yıllar geçtikçe artacak , biliyorum . Dilerim kalbinden geçenler gerçekleşsin . Dilerim değerini bildiğin, değerini bilen sevgiler olsun yanında. Dilerim merhametini ve sağduyunu hiç kaybetmezsin. 

Her gece ettiğim duadaki gibi : Allahım seni hastalıklardan , kötülüklerden , kötü yollardan , kötü insanlardan , nazar eden gözlerden korusun . Geri kalan herşeyle sen başedebilirsin zaten .. 


Mutlu yaşların olsun bebeğim , Seni Seviyorum ..... 




8 yorum:

  1. Yaşama sebeplerimiz yavrularımızı mevlam her türlü kötülükten korusun.Nice saglıklı uzun yıllar dilerim ogluna....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın , çok teşekkürler ... Tüm yavrularımıza güzellikler diliyorum ...

      Sil
  2. çok güzel anlatmışsınız allaha emanet yavrularımız vee mutlu yıllar..

    YanıtlaSil
  3. İyiki doğmuş iyiki oğlun olmuş nice yaşlara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler sevgili arkadaşım ... tüm güzellikler yavrularımızla olsun inşallah ..

      Sil