Breaking News
Loading...
24 Mayıs 2015 Pazar

Info Post


Dün Antalya'da yaşayan blog yazarı arkadaşlarımla yine güzel bir kahvaltı etkinliğinde biraradaydık. Detay Diamond (http://www.detaydiamond.com/) firmasının sponsorluğunda, 
ve sevgili arkadaşımhttp://www.mutfakfelsefem.com/ 'in emekleriyle organize edilen etkinliğimiz Çıtırım Park'da gerçekleşti. Detay Diamond firma yetkilileri elmas-pırlanta üzerine kısa bir bilgilendirme toplantısı da yaptı. Katkılarından dolayı Detay Diamond'a ve sevgili Hatice Yüksel'e çok teşekkürler ediyorum . 

Öncelikle Detay Diamond'dan notlar iletmek istiyorum . Detay Diamond, pırlanta taş ve mücevher sektörüne 2001 yılında toptancı ve üretici bir firma olarak adım atmış, bölgedeki mücevher mağazalarının pırlanta taş ihtiyacını karşılamanın yanı sıra, dünya trendlerini yakından takip ederek kendi özel koleksiyonlarını üretmekte. Kurulduğu günden bu yana, "Fark detaylarda gizlidir."  ilkesiyle hareket eden Detay Diamond, kalite politikasını bu ilkeye dayandırmaktadır. Amacı tutarlı ve kaliteli hizmeti, sürekli müşteri memnuniyeti sağlayacak şekilde sunmak, standartlarını kesintisiz olarak yükseltmektir.

Rekabette fark yaratmak için eğitim şart düşüncesiyle, Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliği ile Detayart Gemmology Academy’i kuran firma, pırlanta uzmanlık eğitimleri vermektedir.
Doğanın gerçek bir mucizesi olan pırlanta ve pırlantalı mücevherleri, en son teknoloji ekipmanları ve eğitimli kadrosuyla inceleyerek uluslararası standartlara göre sertifikalandıran DGA Laboratuarı ile hizmetlerine bir yenisini eklemiştir.




Blog yazarı olan arkadaşlarımızla ve takipçi dostlarımızla birlikte keyifli sohbetler yaptık . Yeni arkadaşlar tanıdık. Üreten , emek veren kadınları seviyorum vesselamm. Haa bu arada bizim güzel hatunlar da pek şıktı , pek bi güzeldi .. :) Kayra'm da her zamanki gibi yakışıklıydı , maşallah kuzumaaa ...











Mekandan da bahsetmek istiyorum biraz. Çıtırım Park aslında çok güzel bahçesi olan ferah , yemyeşil bir alan . Ancak bana göre böyle bir mekanın kahvaltı servisi , çeşitleri çok çok zayıf kalmış. Klasik evde günlük yaptığımız kahvaltıdan bir farkı yoktu. Antalya'da çok güzel mekanlar var son yıllarda . Böylesi güzel yerlerin farklılık yaratması gerek bence, öne çıkmak , tercih edilmek için biraz daha kaliteli ve farklı çeşitler sunmaları gerek .  Naçizane mönü revizyonu yapmalarını öneririm.








Geldik güzel bir etkinliğin sonunaaa, emeği geçen , katılan herkese tekrar teşekkürler . Sevgiler sunuyorum . Afiyetle ve sevgiyle kalın . 











12 yorum:

  1. emeklerine sağlık. Tekrarı dileklerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım , çok yakında inşallah ..

      Sil
  2. Canımsın; emeğine sağlık, çok hoş olmuş post. Ben de telefondan hazırlayacağım. İnşallah başarırım. Kayra ile teşekkür ediyor öpücük gönderiyoruz ♡:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başaramayacağın bişey yok senin . öptüm ben de ...

      Sil
  3. Çağla Hanım ellerinize sağlık. Hem çok güzel yazmışsınız, Detay Diamond etkinliğimizi, hem kahvaltı boyunca resimlerimizi çektiğiniz için de çok teşekkürler...))

    YanıtlaSil
  4. Harika fotoğraflar.. yazı da çok hoş.. biz de güzel.. daha ne olsun.. harikaydık valllahi.. sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım senin güzelliğin , tekrar teşekkürlerr :))

      Sil
  5. Mekanın tutumu karşısında sizinle hemfikirim fakat dile getirmemiştim ama sizlerle bir arada olmak güzeldi... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok iç açıcı ve aydınlatıcı olmuş gerçekten..Mekanın servis ve menü eksikliği belliydi zaten.Ama olsun herşey güzeldi o atmosferde olmak ayrı güzeldi..Gelecek nice etkinliklerimiz olsun diyelim hoşçakal Çağla Hanım'cım..Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Etkinlik bahane bizler şahaneyiz :)))Pırlanta gibi etkinlik oldu.Harika bir yazı olmuş.Eline yüregine saglık..

    YanıtlaSil
  8. her şey çok güzeldi resimler şahane pırlanta tadında bir etkinlik emeği geçenlere teşekkürler

    YanıtlaSil