Breaking News
Loading...
16 Mayıs 2015 Cumartesi

Info Post





MALZEMELER

  • 1 tam tavuk göğüs eti
  • 1 küçük kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • tuz


  • 1 küçük kavanoz konserve garnitür
  • 4-5 adet salatalık turşusu
  • 2 diş dövülmüş sarımsak
  • 3 kaşık yoğurt
  • 3 kaşık mayonez
  • 1 tatlı kaşığı hardal 
  • 2 kaşık zeytinyağ
  • tuz


HAZIRLANIŞI

Tavuk etini, tuzu , iri parçalanmış soğan ve sarımsağı üzerini geçecek kadar su ile haşlayalım . Piştikten sonra etleri süzelim ve küçük parçalara ayıralım . Garnitürü süzgece alıp suyunun süzülmesini sağlayalım . Salatalık turşularını minik küpler halinde keselim . Mayonez, yoğurt, dövülmüş sarımsak, hardal ve zeytinyağını bir kasede çırpalım . Tüm malzemeyi güzelce karıştırıp servis yapalım . 

2 yorum:

  1. Şahane olmuş. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Tavuk salatasını çok severim ve tadına baktığım içinde harikaydı demeden edemiyeceğim. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil