Breaking News
Loading...
4 Kasım 2015 Çarşamba

Info Post




Aslında bana göre kendi kendine iyi bir tadı yok avakadonun, ya da ben sevmedim, ama sarımsağın olduğu her şey lezzet patlaması. Hele o yeşilin tonu yok mu , müthişşş ... 
Uzun uzun tarife de pek gerek yok . 
İki tane olgunlaşmış avakadonun çekirdeklerini aıp kaşıkla kabuğundan ayırıyoruz, bir kasede çatalla eziyoruz, içine iki diş ezilmiş sarımsak, biraz tuz, 2-3 kaşık sızma zeytinyağ, yarim limonun da suyunu ekledik mi işlem tamam. Belki biraz dövülmüş ceviz de ekleyebilirsiniz. Ama bence çok gerekli değil. Kızarmış ekmek dilimlerine şöyle güzelce sürüp mideye indirmelik bir meze .. Afiyetle .. 

2 yorum:

  1. Hayırlı akşamlar, çok kolay ve pratik avakado ezmeniz çok lezzetli görünüyor. Ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. benn her haline bayılırımmm...:) ellerine sağlık ablacımmmmm

    YanıtlaSil