Breaking News
Loading...
6 Haziran 2016 Pazartesi

Info Post


Herhalde son zamanlarda geçirdiğim en keyifli üç-beş günden biriydi. Antalya'nın tek mutfak atölyesinde blog yazarı arkadaşlarımla birlikte ilk workshop deneyimimiz oldu. Sevgili Şefim Bilge Erk'in ev sahipliğinde L'atelier du Chef de 10 arkadaşımız buluştuk. Atölye inanılmaz ferah ve bembeyaz, tertemiz. Bilge Şefimin bilgi birikimi, samimi tavırları bizleri hemen havaya soktu doğrusu. Her ne kadar biraz ortalığı alt-üst etsek de :)) çok keyifli ve verimli bir çalışma oldu. Bugünün bana göre en güzel taraflarından biri de canım oğlum Servan'ın da aramızda oluşu şüphesiz. Fotoğrafçı bizim aslan parçası, o gün biraz fotoğraf çekmesi için gelmesini istemiştim, sonuçta aramızda en çok mutlu olan ve eğlenen de o oldu sanırım :) Hem fotograflarımızı çekti hem de kendi youtube kanalına yüklediği bir video da oluşturdu. İzlemek isterseniz en altta video mevcut. 

Günün konusu sebzelerle doğaçlama yemekler yapmaktı. Her bir arkadaşım çok hoş sunumlar ortaya koydular. Bilge şefimin aydınlatıcı bilgileri , yıllardır doğru bildiğimiz yanlışlar sohbetimize konu oldu bir taraftan da. 

Bilge hanımın tariflerini ve bilgi aktarımlarını  ramazan ayı boyunca hergün Sabah Gazetesinin Akdeniz ekinde ve Markalar ve İnsanlar İş ve Yaşam Dergisinin Chef Bilge ile Marka Lezzetler ekinde bulabilirsiniz. 

Bu çalışmaları periyodik olarak tekrarlama sözü aldık şefimden. Bize gösterdikleri sabır ve ilgiden dolayı Sevgili Bilge Erk'e , sevgili Özlem Habets'e , ve katılan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Ve tabii aslan parçama sonsuz teşekkürler. Yine bol fotoğraflı bir günden karelerle sonlandırıyorum yazımı. Videoyu da izleyin , çok eğleneceksiniz . Sevgiler benden size ...


















Videomuz ... çok keyifli bişeyyy :)))


2 yorum:

  1. Çok eglenceli ve keyifli bir etkinlik oldu.Kesinlikle bunu tekrarlamalıyız.Bılge hanıma ve özleme bende kendi adıma çok teşekkur ederim..Tabikiii servanada...Süper fotograflar çektii..

    YanıtlaSil
  2. Videoyu seyrettim.Ne kadar güzel hazırlanmış.Ellerine sağlık Servan.
    Chef Bilge Erk ile ve hep birlikte muhteşem bir gün geçirdik.

    YanıtlaSil