Breaking News
Loading...
16 Nisan 2016 Cumartesi

Info Post




Merhaba güzel insanlar

Birçoğunuzun bildiği üzere 2016 Dünya Bakliyat Yılı ilan edildi. Bu kapsamda 14-17 Nisan tarihleri arasında, Antalya Expo Center'da "Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Günleri'2016 " fuarı düzenleniyor.






Antalya'da yaşayan blog yazarları arkadaşlarımla, organizasyonun ana sponsoru Yayla Bakliyat firmasının misafiri olduk. Miniğimle yaşam blogunun sahibi sevgili Selin kardeşimin eşi firma yetkililerinden Nazım bey bize evsahipliği ve rehberlik yaptı, hatta en küçük blogger ilan ettiğimiz 35 günlük bebekleri de bizimle beraber standları gezdi. Bu güzel aileye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah sizi hep güzelliklerle karşılaştırsın. 



Gerçekten çok keyifli ve lezzet dolu bir gün geçirdik. Yayla Bakliyat standında çeşitli bakliyatlarla yapılmış tatlıların ve salataların tadına baktık. Diğer standları dolaşmaya başladık. Nazım kardeşim çok güzel bir organızasyon yapmış. Her gittiğimiz firmada bize özel masalar hazırlanmıştı ve ikramlar yapıldı. Arbella Makarna , Bahar Şirketler Grubu, Oruçoğlu, Torku, Çaykur, vs vs ....














Yayla bakliyat ve Arbella Makarna gurme serisi hediyeleri için çok teşekkürler. Lezzetli ve sağlıklı tarifler gelecek bu paketlerle ... 

Renkli ve çok keyifli bir etkinliği daha bitirdik. Diğerlerine doğru yola devam o zaman :)) Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler tekrar. Afiyetle , sevgiyle kalın.




4 yorum:

  1. Kalemine yüreğine sağlık Çağla ablacım. Herşey çok güzeldi. Keyif dolu bir etkinlik oldu. Sevgiler💗💗💗

    YanıtlaSil
  2. Emeğine sağlık canım...
    Ne güzel günler biriktiriyoruz... :)

    YanıtlaSil
  3. Geçen sene gittiğimde çok keyif aldım dolaşmaktan. Güzel bir buluşma olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Missssss gibi bir gündü ��

    YanıtlaSil