Breaking News
Loading...
9 Ekim 2015 Cuma

Info Post




Çok kısa bir zamanda hazırlandığımız , belki biraz yorucu ama çok keyifli bir süreç sonunda her yıl tekrarladığımız Yaza Veda etkinliğimizi 2 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirdik. Bu hazırlık sürecinde, etkinlik sırasında, ve sonrasında maddi manevi yardımlarını , desteklerini esirgemeyen , teşekkürleriyle beni çok mutlu eden tüm blog yazarı arkadaşlarıma sonsuz sevgilerimi gönderiyorum burdan. Yüzlerinizde bir tutam gülümseme sağlayabildiysem ne mutlu bana. Sağolun , eksik olmayın hayatımdan.  Birlik ve hoşgörünün yer aldığı her olay kesinlikle memnuniyetle sonuçlanıyor. 

Ve bir de bu yorucu ve karışık süreçte bana sonsuz anlayış gösteren aslan kocama çok teşekkürlerrr... Seni seviyorum kocammm ... 




Bu günde bize evsahipliği yapan Akra Barut Hotel 'e ve biz her türlü desteğini her zaman tartışmasız sunan Detay Diamond 'a sonsuz teşekkürler .. 




Veee tabii ki ricamızı kırmayıp çok uzaklardan, seve seve gelen sevgili şefim Özlem Mekik 'i , ve sıcacık tavrıyla yanımızda olan sevgili Funda Aydeniz 'i kocaman kocaman kucaklıyorum.. Varlığınız bizi çok mutlu etti ...





Neşeli sohbetlerle devam eden buluşmamızda sevgili Özlem hanımın engin bilgi birikiminden notlar aldık. çok keyifliydi çokkkk .... 

Artık bizim arkadaşımız gibi olan ve hep yanımızda olacağından emin olduğumuz byTrileçe Antalya Yetkilisi Sevgili Doğan bey... iyi ki varsınız :)

Bu buluşmamızda  gerek eşsiz ürünleriyle, gerekse firma yetkililerinin sohbetleriyle  yanımızda olan tüm sponsor markalarımıza teşekkürlerrr... Herşey harikaydı. Hediye ettiğiniz ürünleri hepimiz seve seve ve ilgiyle kullanmaya, ve deneyimlerimizi paylaşmaya başladık. 


Buluşmamızı basına taşıyan www.antalyamagazin.com 'a çok teşekkürler. 

Veee sevgili  Serapcığımın ellerinden , güzel kokulu sabunları bize hediye eden Nursevinciğime, Decorist tasarım ürünü cici tabakları bize ulaştıran Evrenciğime , kozmetik hediyeleri için  sevgili Ayça'ya çok teşekkürler.

Tabii maalesef tadına bakamadığıma çok üzüldüğüm güzel pastasını bize sunan sevgili Ayşeciğime, çok teşekkürler. ellerin dert görmesin arkadaşımm.. harika görünüyordu. 



Herşey bir merdivenin basamaklarından ibaret ve biz Antalya'da Yaşayan Blog Yazarları olarak çok sağlam ve emin adımlarla ilerliyoruz. Birbirimize saygımız ve hoşgörümüz olduğu sürece  de bu tip mükemmel etkinlikler daha da güzelleşerek devam edecek. 

Şimdi sizlere bu güzel buluşmadan bir çok kare sunmak istiyorum , her zaman sevgiyle kalın.. 










































19 yorum:

  1. Canım benim emeğine yüreğine sağlık... Çok uğraştın ve hiç biri boşa gitmeyip böylesi güzel hatırlayacağımız bir gün olarak bize geri geldi. Sonsuz teşekkürler, iyi ki varsın ve hayatıma hep ol!. <3 :)

    YanıtlaSil
  2. Her şey harika görünüyor emeklerinize saglik

    YanıtlaSil
  3. Emeklerine sağlık. Mutlubadem canım.. ALLAH Bizleri nazarlardan korusun. Yıllarca sürsün sağlıkla nice etkinliklere .

    YanıtlaSil
  4. harika bir gündü..:) emeklerine sağlık ablacımm

    YanıtlaSil
  5. Yazınızla , resimlerinizle çok güzel anlatmışsınız o güzel günü.Ellerinize ,emeklerinize sağlık.Yaza Veda Etkinliğimiz güzel bir etkinlik oldu.Sevgiler...))

    YanıtlaSil
  6. Biz teşekkür ederiz ugrasın için emeğin için günlerce aylarca çalış tin yazını tüyleri m diken diken olarak ve göz yaş lari yla okudum benide unutma miss sin.Benimki çorba nin tuzu bile değildi. Sizin yaptıklarınızı yanında... bundan sonra ben de daha erken davranıp sponsor arayışına giricem.Senin yerin hep ayrı bende seni seviyorum Çağla abla iyiki varsın Dursun beye de kocaman Teşekkürler. Kalemine sağlık görseller de harika olmuş 😁

    YanıtlaSil
  7. Ablacım emeğine sağlık, çok büyük bir işten alnının akıyla çıktın, hepimiz için gülümseyerek hatırlayacağımız bir etkinlik oldu...

    YanıtlaSil
  8. Oyyyyyy bol fotolu harika olmuş ellerine saglik guzel ablam tüm canlara teşekkür ederim:)))

    YanıtlaSil
  9. Tadı damağımızda kalan nice etkinliklerimiz olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkürlerrr ... sizi seviyorummm ..

    YanıtlaSil
  11. çok güzel, neşeli, eğlenceli ve lezzetli bir etkinlikti çağla abla :) tüm emeklerine sağlık çok yoruldun sen...

    YanıtlaSil
  12. Çağla Ablacım Her zaman ki gibi bize güzel anılar bıraktın. Bizim için çok yoruldun. Ellerin yüreğin dert görmesin. Sonsuz sevgiler.
    Bu arada eşinizin de yoğun emekleri için ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. Can'ım ablam senin çok emeğinin geçtiği ve tüm övgüleri hak ettiğin harika bir etkinlikti.İyi ki sizleri tanımışım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Verdiğin onca emek ve zahmete değer bir etkinlik oldu...Ne yapsak hakkını ödeyemeyiz..Layıkıyla tanıtım ve yazı olmuş...Çok beğendim çookkk..Bu arada senin nihalen daha mı güzelmiş ne.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim .. nihale fotografını Büşra'dan aldım ama tesadüf benimki de aynı desennn... :)

      Sil
  15. tekrar çok teşekkürler hepinizeee :)

    YanıtlaSil
  16. Etkinlik yazısını ilk yazınca gözden kaçırmışım..Kusura bakma ablam.Çok güzel ve içten bir yazı olmuş eline emegine saglık çok duygulandım ;(( İnş.hep beraber nice güzel etkinliklerimiz olsun başkanımmm
    Hakkını helal et çok yoruldunn (k)

    YanıtlaSil
  17. Çok çok güzel keyifli bir etkinlikti ellerine emeğine sağlık canım çok güzel bir gün geçirdik süprizlere de bayıldım (h)Eşine de çok teşekkürler sevgiler (f) öpüyorum çokkk seni

    YanıtlaSil
  18. Ancak yorum yazma fırsatını buldum.. ama hala etkisi üzerim de olan harika bir etkinlik oldu çok şükür.. senin de emeğin çok geçti.. yüreğine sağlık ablacım.. Antalyalı Bloggerlerini birileri durdursun ;) ben kendimizden korkar oldum x-)

    YanıtlaSil