Breaking News
Loading...
24 Ekim 2015 Cumartesi

Info Post


Ahh bu çikolatalar yok mu ahhh ... 

Hayatımda bir gün içinde hiç bu kadar çok çikolata yememiştim. Normalde çikolataya çok yakın değilim, yani vazgeçilmezim değil. Olursa da küçük bir parça bitter tercih ederim. Ama bunlar şekersiz , bitter ... ve gerçekten bir harika. 

Profesyonel Yaşam Koçu sevgili Selin Günsev ile Sağlıklı Keyif Anları buluşmamızda gerçekten çok keyifli zaman geçirdim. Öncelikle Selin hanımın nazik ve sıcacık tavrı zaten o saatleri mutlu kılmaya yeterdi , bir de mekanın güzelliği ve özel reçetelerle hazırlanmış çikolatalar ve sağlıklı içecekler eklenince mutlu olma şartları bütünleşti adeta. Zaten bu kadar güzel ve aydınlık bir ifade bile mutlu olmaya yetmez mi :))



Selin hanımın sağlıklı yaşam önerileriyle başlayan sohbet çok faydalıydı , bir o kadar da eğlenceli .... 







Biraz da mekandan bahsetmek istiyorum. 1983 Beyoğlu Çikolata & Kahve çok cici , özenle seçilmiş dekorasyon fikirlerinden oluşan bir yer. Hele tavan dekorasyonuna bayıldım. Hatta oradayken hemen oğluma fotoğrafı gönderdim, dedim bizim oğlan burası tam senlik , Antalya'ya her geldiğinde mutlaka bi uğramalısın :))) Sahibesi Seda Şahin kardeşim zaten sıcacık. Sık sık burayı ziyaret edeceğimden eminim. 




Herşey çok çok keyifliydi ... Sevgili Selin Günsev'e , sevgili Seda Şahin'e , katılan blogger arkadaşlarıma çok teşekkürlerr... muhteşem sunumlarınız, güzel ve tatlı hediyelerimiz için çok teşekkürlerrr ... Sevgi ve çikolata dolu günler dileğiyle , afiyetle kalın .... 





4 yorum:

  1. Benim gibi hem kahve , hem çikolatasever için mükemmel bir gündü. Hem Selin Günsev in anlattıkları çok güzeldi hem de çikolatalar bir harikaydı. Hep birlikte güzel bir gün geçirdik.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel bir gündü, Selin hanımın ve mekan sahibesi Seda hanım çok sıcak ve içten davrandılar. Herkese çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. yüreğine sağlık. Çikolata krizine girdim o gün. pastada çok güzeldi. sağlıklıyaşamiçeceklerinin her biri harikaydı. Selin hanım çok cici ve örnek alınacak gençlerden. Maşallah mekanda çok çok şirindi sana katılıyorum. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Çok keyifli bir etkinlikti çikolataların ve çayların tadı damağımda kaldı (h) Selin hanımın güzel sohbeti sizlerin varlığıyla çok güzel bir gün geçirdim :)

    YanıtlaSil