Breaking News
Loading...
17 Ocak 2015 Cumartesi

Info Post




MALZEMELER

  • 2 adet orta boy havuç
  • 1 çay bardağı tel şehriye
  • 1 kaşık tereyağ
  • 2 kaşık zeytinyağ
  • 2 kaşık domates salçası
  • tuz
  • karabiber
  • tavuk veya et suyu
  • limon suyu
  • maydanoz



HAZIRLANIŞI

Havuçları temizleyip rendeleyelim. Çorbayı pişireceğimiz tencereye zeytinyağ ile birlikte havuçları alalım ve 3-4 dakika kavuralım. Salçayı, tuzu, karabiberi ekleyip kavurmaya devam edelim . Yazın mevsiminde domatesle yapıldığında çok daha güzel oluyor. Çorbanın suyunu ve isterseniz limon suyunu ekleyelim . Su kaynayınca şehriyeyi de dökelim ve ara ara karıştırarak pişirelim . Tel şehriye çok çabuk pişiyor bilirsiniz. 5 dakikadan sonra tencereyi ocaktan alıp ağzını kapatalım. Servis yapacağımız zaman üzerine doğranmış maydanoz serpelim . Afiyetle ve mutlulukla ..

0 yorum:

Yorum Gönder

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.