MALZEMELER
- 1 tam tavuk göğüs eti
- 1 küçük kuru soğan
- 1 diş sarımsak
- tuz
- 1 küçük kavanoz konserve garnitür
- 4-5 adet salatalık turşusu
- 2 diş dövülmüş sarımsak
- 3 kaşık yoğurt
- 3 kaşık mayonez
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 2 kaşık zeytinyağ
- tuz
HAZIRLANIŞI
Tavuk etini, tuzu , iri parçalanmış soğan ve sarımsağı üzerini geçecek kadar su ile haşlayalım . Piştikten sonra etleri süzelim ve küçük parçalara ayıralım . Garnitürü süzgece alıp suyunun süzülmesini sağlayalım . Salatalık turşularını minik küpler halinde keselim . Mayonez, yoğurt, dövülmüş sarımsak, hardal ve zeytinyağını bir kasede çırpalım . Tüm malzemeyi güzelce karıştırıp servis yapalım .
Şahane olmuş. Ellerinize sağlık
YanıtlaSilTavuk salatasını çok severim ve tadına baktığım içinde harikaydı demeden edemiyeceğim. Ellerine sağlık
YanıtlaSilClick to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.