MALZEMELER
- MİNİK DİLİMLENMİŞ SUCUK
- 1 ADET KURU SOĞAN
- 2 DİŞ SARIMSAK
- 3 ADET SİVRİ BİBER
- 2 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
- ZEYTİNYAĞ
- KARABİBER
- PUL BİBER
- TUZ
- 2 BARDAK PİLAVLIK BULGUR
HAZIRLANIŞI
BULGURU YIKAYIP SÜZELİM.
PİLAV TENCEREMİZDE ZEYTİNYAĞINDA , KÜÇÜK DOĞRANMIŞ SİVRİ BİBER, SOĞAN VE SARIMSAĞI KAVURALIM , SUCUKLARI DA EKLEYELİM , BİRAZ DAHA KAVRULSUN . DOMATES SALÇASINI , TUZUNU VE BAHARATLARINI EKLEYİP , EN SON BULGURU DA KATTIKTAN SONRA YİNE BİRAZ KAVURALIM . ÜZERİNİ 1 PARMAK GEÇENE KADAR SICAK SU KOYALIM VE KISIK ATEŞTE PİLAVIMIZI PİŞİRELİM . SUYU ÇEKİNCE ALTINI KAPATIP BİRAZ DİNLENDİRELİM VE SERVİS YAPALIM . AFİYETLE VE MUTLULUKLA ..
PİLAV TENCEREMİZDE ZEYTİNYAĞINDA , KÜÇÜK DOĞRANMIŞ SİVRİ BİBER, SOĞAN VE SARIMSAĞI KAVURALIM , SUCUKLARI DA EKLEYELİM , BİRAZ DAHA KAVRULSUN . DOMATES SALÇASINI , TUZUNU VE BAHARATLARINI EKLEYİP , EN SON BULGURU DA KATTIKTAN SONRA YİNE BİRAZ KAVURALIM . ÜZERİNİ 1 PARMAK GEÇENE KADAR SICAK SU KOYALIM VE KISIK ATEŞTE PİLAVIMIZI PİŞİRELİM . SUYU ÇEKİNCE ALTINI KAPATIP BİRAZ DİNLENDİRELİM VE SERVİS YAPALIM . AFİYETLE VE MUTLULUKLA ..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder