MALZEMELER
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 adet kabak
- 2-3 sivri biber
- 4-5 çeri domates
- 2 diş küçük doğranmış sarımsak
- yarım çay bardağı zeytinyağ
- tuz
- karabiber
- pul biber
- Ülker Ducros kahvaltılık zahter çeşni
HAZIRLANIŞI
Patates, kabak, sivri biber ve havucu bir parmak boğumu büyüklüğünde doğrayalım. Domatesleri ikiye keselim . Tavamızda zeytinyağı ısıtalım . Bir kasede havuç, patates ve kabağı tüm baharatlarla harmanladıktan sonra tavaya aktaralım. Sık sık tavayı sallayarak veya tahta kaşıkla nazikçe karıştırarak kavuralım. En son sivri biber , sarımsak ve domatesleri de ekleyelim. 2-3 dakika sonra ocaktan alalım . İster et-tavuk yemeklerinin yanına garnitür olarak ister başlı başına bir yemek çeşidi olarak sunabilirsiniz. Afiyetle ve mutlulukla ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder