Pages - Menu

5 Ocak 2015 Pazartesi

BAHARATLI SEBZE GARNİTÜR





MALZEMELER

  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kabak
  • 2-3 sivri biber
  • 4-5 çeri domates
  • 2 diş küçük doğranmış sarımsak
  • yarım çay bardağı zeytinyağ
  • tuz 
  • karabiber
  • pul biber
  • Ülker Ducros kahvaltılık zahter çeşni


HAZIRLANIŞI

Patates, kabak, sivri biber ve havucu bir parmak boğumu büyüklüğünde doğrayalım. Domatesleri ikiye keselim . Tavamızda zeytinyağı ısıtalım . Bir kasede havuç, patates ve kabağı tüm baharatlarla harmanladıktan sonra tavaya aktaralım. Sık sık tavayı sallayarak veya tahta kaşıkla nazikçe karıştırarak kavuralım. En son sivri biber , sarımsak ve domatesleri de ekleyelim. 2-3 dakika sonra ocaktan alalım . İster et-tavuk yemeklerinin yanına garnitür olarak ister başlı başına bir yemek çeşidi olarak sunabilirsiniz. Afiyetle ve mutlulukla ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder